De werkzaamheden van PYO Natuurverf:
- Advies voor de keuze van het verfsysteem.
- Schilderwerk voor binnen en buiten.
- Houtrotsanering.
- Kleuradvies.
- Mens- en diervriendelijke werkwijze.


Voor particuliere panden oouder dan 2 jaar, wordt een BTW tarief gehanteerd van 9%.

Schilderwerk

Duurzaam schilderwerk vereist vakmanschap. Daarbij hoort een goede voorbereiding; de juiste keuze van het materiaal, een degelijke afwerking en natuurlijk ook een nette oplevering. Het gaat uiteraard om de verfraaiing van uw huis. Graag adviseer ik u hierbij met de keuze van kleuren en producten.

Buitenschilderwerk

De optimaalste periode om buitenschilderwerk uit te voeren is de lente en de zomer, zoals het schilderen van deuren, kozijnen en gevels. In deze periode zijn de weersomstandigheden het meest ideaal om het mooiste eindresultaat te krijgen. Professioneel schilderwerk behoedt uw huis voor weersinvloeden en geeft het houtwerk een lange levensduur.

Binnenschilderwerk

Door het schilderen van deuren, kozijnen, wanden, de trap of ander schilderwerk binnen kunt u uw woning opknappen, verfrissen en een persoonlijke uitstraling geven. Goed binnenschilderwerk heeft tevens invloed op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk door bescherming tegen slijtage en vochtregulering. Deze schilderwerkzaamheden kunnen het hele jaar uitgevoerd worden.